Apotheek De Brug

Bij apotheek De Brug kunt u uw recept inleveren en uw medicijnen ophalen. Dit kan na een bezoek aan een afdeling, of na ontslag uit het Flevoziekenhuis. Ook kunt u bij apotheek De Brug terecht als u medicijnen nodig heeft wanneer uw eigen apotheek dicht is. Apotheek De Brug is gevestigd in de centrale hal van het Flevoziekenhuis. 

Openingstijden

Apotheek De Brug opent om 9.00 uur. Tussen 12.30 uur en 13.30 uur zijn de deuren gesloten voor bezoekers. De apotheek is dan wel telefonisch bereikbaar. Apotheek De Brug bevindt zich in de centrale hal van het Flevoziekenhuis.

Apotheek De Brug is elke dag open van 9.00 - 22.00 uur. Daarnaast is apotheek De Brug tussen 22.00 - 9.00 uur via een buizenpostsysteem verbonden met de Spoedpost Almere. Het gaat dan uiteraard om spoedrecepten. Dit zijn medicijnen waarvan het gebruik niet kan worden uitgesteld tot de volgende dag. U krijgt de medicijnen dan via het loket van de Spoedpost Almere.

Tarieven

Bij apotheek De Brug gelden de standaardtarieven voor farmaceutische dienstverlening in Nederland. 's Avonds, 's nachts en op zon- en feestdagen geldt er een ander tarief. Kijk voor de tarieven op: tarieven algemeen. De reguliere openingstijden van De Brug zijn maandag t/m zaterdag van 9.00 - 18.00 uur. Op tijden daarbuiten wordt het aanvullende tarief in rekening gebracht. 

Medicatieveiligheid

Als u uw medicijnen bij apotheek De Brug ophaalt, is deze informatie ook meteen bekend bij uw eigen huisarts en apotheek. Zo blijft uw eigen medicatiedossier altijd up-to-date. 

Medicijnkluis

Apotheek De Brug heeft een speciale Medicijnkluis in de centrale hal van het Flevoziekenhuis. Deze Medicijnkluis kunt u gebruiken om klaargezette medicijnen op te halen. U kunt zonder wachttijd en op het moment dat het u uitkomt uw bestelde medicijnen ophalen. Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie.

Contact

Telefoon (ma t/m vr. 09.00 - 18.00 uur) 036 - 545 43 78
Telefoon (buiten reguliere openingstijden) 0900 – 203 0 203
E-mailadres voor het stellen van vragen info.debrug@zorggroep-almere.nl
E-mailadres voor het mailen van recepten recept.debrug@zorggroep-almere.nl