Wat kan de afdeling Fertiliteit voor u betekenen?

Zwanger worden lijkt zo vanzelfsprekend.  U ziet steeds vaker zwangere vrouwen om u heen.  Na maanden wachten komt u erachter dat een spontane zwangerschap bij u uitblijft. De wens om zwanger te worden gaat steeds meer uw leven bepalen. De onrust slaat toe. Is het jullie wel gegund, is er iets mis?

Vertrouwde gezichten 

De afdeling Fertiliteit van het Flevoziekenhuis heeft een klein medisch team dat zich alleen met deze problemen bezighoudt. U krijgt dus steeds met dezelfde mensen te maken, zodat er een prettige en vertrouwde sfeer ontstaat. Op deze manier kunnen we de juiste tijd en aandacht besteden aan alle medische en emotionele aspecten rondom de behandeling en de keuzes waar u mee te maken krijgt.

Hoge kwaliteit

Wij streven een hoge kwaliteit na. We werken als transport IVF/ICSI kliniek nauw samen met het Amsterdam UMC en we hebben een gespecialiseerd laboratorium en secretariaat. Ook hebben we een psychologe die u kan helpen als u wat extra begeleiding kunt gebruiken. Met meer dan 160 behandelingen per jaar zijn wij trots op onze hoge zwangerschapscijfers.