De informatie op deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar kan desondanks onvolkomenheden bevatten. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Het Flevoziekenhuis kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van gebruik van de informatie. Als u onjuistheden aantreft op de website, dan vragen wij u deze aan ons te melden.

In de website van het Flevoziekenhuis zijn links opgenomen naar informatiebronnen die niet door het Flevoziekenhuis worden beheerd en waarover het Flevoziekenhuis geen controle heeft. Het Flevoziekenhuis heeft dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de informatie vanuit die andere bronnen.

Gebruik content

U mag de inhoud van deze website niet kopiëren en/of veranderen zonder voorafgaande toestemming van de afdeling Communicatie van het Flevoziekenhuis. Dat geldt met nadruk ook voor de gebruikte foto’s. Wijzigingen van deze disclaimer kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangebracht.

U kunt deze pagina's het best bekijken met schermresolutie vanaf 1024x768.

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de informatie op de website van het Flevoziekenhuis, stuur dan een e-mail naar de webmaster.

Ga naar de Responsible Disclosure